Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Bons Regal

Vols fer un regal especial? Bons regal massatge.

Doncs és la teva oportunitat de regalar una cosa molt especial a aquesta persona que tant aprecies. Aquí a la pàgina web de KIroMASAJE pots comprar un BONO REGAL del massatge que més desitgis. Regala el relax, amb bons regal massatges.

Com es fa?

* Compres el massatge que vulguis a la pàgina de tractaments o massatges a parella.

* Per a cada tractament comprat en línia, vam enviar un correu electrònic de confirmació amb un nombre localitzador i un bo regal adjunt (per si es tracta d’un regal). No cal demanar el bo regal a part. Com ho enviem manualment, pot trigar una mica: normalment uns cinc minuts però pot trigar fins a un parell d’hores després de la compra. Si ho copras després de les 22h el rebràs el dia següent.

Si us plau, afegir-nos kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per evitar que els nostres correus electrònics acabin a la teva carpeta de correu no desitjat (spam ).

* Imprimeixes el bo o el re-envies la persona afortunada.

* La persona que el rep només ha de trucar (o enviar un SMS, Whatsapp o email) per concertar dia i hora quan li vagi bé. Com obrim tots els dies hi ha molta disponibilitat.

A l’hora de demanar la cita és molt important que ens citi el nombre localitzador (un nombre de referència única) que enviem en l’e-mail de confirmació juntament amb el bo. Com el bo es pot reenviar i imprimir infinites vegades no té validesa. El que val per a un massatge és el nombre localitzador, i no el bo a si.

Per a un regal especial regala una experiència inoblidable.

Targetes RegalEn cas que prefereixis, pots regalar una targeta regal en un sobre sense cost addicional.
* La pots buscar al centre pagant en el moment o online abans. La recollida de les targetes regal es fa només amb cita prèvia – truqua’ns abans de venir, si us plau, per arreglar una hora específica.

No mes tenim targetas regal en castellà.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

連絡

私たちは、今ではありませんが、あなたは私達に電子メールを送信することができ、我々は、できるだけ早くご連絡させていただきます。