Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Bonus Regal

Vols fer un regal especial? Bonus regal massatge.

És la teva oportunitat de regalar una cosa molt especial a aquesta persona que tant aprecies. Aquí a la pàgina web de KIroMASAJE pots comprar un BONUS REGAL del massatge que més desitgis. Regala relax, amb bonus regal de massatges.

Com es fa?

* Compres el massatge que vulguis a la pàgina de tractaments.

* Per a cada tractament comprat en línia, t´enviem un correu electrònic de confirmació amb un número de localitzador i un bonus regal adjunt (per si es tracta d’un regal). No cal demanar el bonus regal a part. Com ho enviem manualment, pot trigar una mica: normalment uns cinc minuts però pot trigar fins a un parell d’hores després de la compra. Si ho compres després de les 22h el rebràs al dia següent.

Si us plau, afegeix kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per evitar que els nostres correus electrònics acabin a la teva carpeta de correu no desitjat (spam ).

* Imprimeixes el bo o el re-envies la persona afortunada.

* La persona que el rep només ha de trucar (o enviar un SMS, Whatsapp o email) per concertar dia i hora quan li vagi bé. Com obrim tots els dies hi ha molta disponibilitat.

A l’hora de demanar la cita és molt important que ens citi el número de localitzador (un núm. de referència única) que enviem en l’e-mail de confirmació juntament amb el bonus. Com el bonus es pot reenviar i imprimir infinites vegades no té validesa. El que val per a un massatge és el número de localitzador, i no el bonus en sí.

Per a un regal especial regala una experiència inoblidable.

Targetes RegalEn cas que prefereixis, pots regalar una targeta regal en un sobre sense cost addicional.
* La pots buscar al centre pagant en el moment o online abans. La recollida de les targetes regal es fa només amb cita prèvia – truca’ns abans de venir, si us plau, per acordar una hora específica.

Només tenim targetas regal en castellà.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies