Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Contacte

Carrer de la Cirera 5 (Baixos) 08003, Barcelona.

Horari: dilluns a diumenge 11 – 21h, els 365 dies de l’any. Exclusivament amb cita prèvia.
CITA PREVIA
Telèfon i Whatsapp: 677 372 575
email: kiromasaje.com@gmail.com

Per reservar, nesecitem saber el següent:
Nom? Telèfon (amb WhatsApp millor)? Quantes persones (1 o 2)? El dia i hora preferit? El tipus de massatge? (ver pagina de tractaments). Preferencia de massatgista?

Solen ser massatges corporals complets des dels peus fins al cuir cabellut, integrant les tècniques dels diversos massatges, amb propietats relaxants i terapèutiques. Es realitza un treball conscient de l’energia i la respiració per aconseguir un estat de pau interna i relaxament molt profund. Quiromassate Barcelona

Els tractaments es desenvolupen en una cabina insonoritzada i amb ambient harmònic, on la música relaxant, les espelmes i l’encens són els seus protagonistes.Ara es pot efectuar dos tractaments al mateix temps en el Centre KIroMASAJE: Visita’ns acompanyat per un amic o la teva parella!

“Massatge en parella sublim. Un lloc amagat al born però val la pena buscar-lo. Massatge de cap a peus. A més, no és un massatge convencional, sinó que tracta també punts energètics que et deixen com en un núvol quan surts. La sensació de l’oli calent a la teva pell és molt agradable i relaxant. Només hi ha un però … que no dura eternament, però clar tot el bo s’acaba … d’altra banda genial! .. però imprimeix el mapa de la seva pàgina web abans de sortir de casa!”

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

連絡

私たちは、今ではありませんが、あなたは私達に電子メールを送信することができ、我々は、できるだけ早くご連絡させていただきます。