Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Contacte

Carrer de la Cirera 5 (Baixos) 08003, Barcelona.

Horari: dilluns a diumenge 11 – 21h, els 365 dies de l’any. Exclusivament amb cita prèvia.
CITA PREVIA
Telèfon i Whatsapp: 677 372 575
email: kiromasaje.com@gmail.com

Per reservar, necessitem saber el següent:
Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista.

Acostumen a ser massatges corporals complets des dels peus fins al cuir cabellut, integrant les tècniques dels diversos massatges, amb propietats relaxants i terapèutiques. Es realitza un treball conscient de l’energia i la respiració per aconseguir un estat de pau interna i relaxament molt profund. Quiromassatge Barcelona.

Els tractaments es desenvolupen en una cabina insonoritzada i amb ambient harmònic, on la música relaxant, les espelmes i l’encens són els seus protagonistes.Ara es poden efectuar dos tractaments al mateix temps en el Centre KIroMASAJE: Visita’ns acompanyat per un amic o la teva parella!

“Massatge en parella sublim. Un lloc amagat al born però val la pena buscar-lo. Massatge de cap a peus. A més, no és un massatge convencional, sinó que tracta també punts energètics que et deixen com en un núvol quan surts. La sensació de l’oli calent a la teva pell és molt agradable i relaxant. Només hi ha un però … que no dura eternament, però clar tot el bo s’acaba … d’altra banda genial! .. però imprimeix el mapa de la seva pàgina web abans de sortir de casa!”

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

連絡

私たちは、今ではありませんが、あなたは私達に電子メールを送信することができ、我々は、できるだけ早くご連絡させていただきます。