Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Tractaments

Pots pagar el teu tractament on-line aquí amb targeta bancària a través de PAYPAL (no cal tenir compte de PayPal però s’aplicaran les tarifes de paypal de 3,4% mes 0,35 euros), o si ho prefereixes pots pagar el massatge realitzant una transferència bancària, o directament al centre però només en efectiu.

Massatge Zen (60′)

Un massatge molt relaxant amb oli d’ametlles dolces i olis essencials calents que cauen gota a gota sobre el teu cos. Utilitzant passades llargues i lentes, un estil influït pel massatge suec i californià, és un massatge holístic que treballa amb la respiració i amb punts de pressió. És una experiència per desconnectar del món exterior i reconnectar amb el teu cos i el teu ésser. Massatge Barcelona

Durada 60 minuts / Cost: €38,00 euros IVA inclòs
més les tarifes de paypal = €39,70

KIroMASAJE Timeless (90′)

Un tractament sense presses que dura una hora i mitja per aconseguir un relax total. Com el massatge Zen, és un massatge antiestrès amb oli d’ametlles dolces i olis essencials calents que cauen gota a gota sobre el teu cos. Gaudiràs d’un descans extremadament agradable i d’una estimulació sensorial única i irrepetible.

Durada 90 minuts / Cost: €56,00 IVA inclòs
més les tarifes de paypal = €58,35

Massatge Descontracturant (60′)

Desfer-se d’aquests nusos amb un massatge profund i terapèutic. Aquest tipus de massatge es centra en la realineació de les capes més profundes dels músculs i el teixit connectiu. És especialment útil per a les zones crònicament tenses i contretes, com ara rigidesa de coll, rigidesa d’esquena i espatlles adolorides. És recomanat per a aquelles persones que prefereixen una pressió més forta i desitgen concentrar-se en les zones de tensió i dolor.

Durada: 60 minuts / Cost: €45,00 IVA inclòs
més les tarifes de paypal = €46,90

Massatge Descontracturant (90′)

Més del mateix…

Durada: 90 minuts / Cost: €67,00 IVA inclòs
més les tarifes de paypal = €69,70

Tractament Pre-Massatge de Reiki, Massatge de Peus o Massatge de Cap (30′)

Mitja hora de tractament abans de qualsevol massatge de 60 minuts; per afegir a qualsevol regal és ideal. Es realitza només com a complement d’un altre massatge. Es podrà triar el mateix dia de la visita entre reiki, massatge facial i de cap (que tracta també les cervicals) o massatge de peus.

Durada 30 minuts addicionals / Cost: €20 euros addicionals IVA inclòs
més les tarifes de PayPal €21,05

Per cada tractament comprat online s’envia un bó regal per correu electrònic per si es tracta d’un regal. No cal demanar-ho a part.
El rebràs uns minuts després de la compra ja que ho fem manualment. Si tens pressa truca’ns i te l’enviarem el més aviat possible.
Si us plau, afegeix-nos kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per tal d’evitar que els nostres correus electrònics arribin a la teva carpeta de correu no desitjat o spam.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...


Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies