Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Tractaments

Pots pagar el teu tractament on-line aquí amb targeta bancària a través de PAYPAL (no cal tenir compte de PayPal però s’aplicaran les tarifes de paypal de 3,4% mes 0,35 euros), o si ho prefereixes pots pagar el massatge realitzant una transferència bancària, o directament al centre però només en efectiu.

Massatge Zen (60′)

Un massatge molt relaxant amb oli d’ametlles dolces i olis essencials calents que cauen gota a gota sobre el teu cos. Utilitzant passos llargs i lents, un estil influït pel massatge suec i californià, es un massatge holistic que traballa amb la respiració i de punts de pressió. És una experiència per desconnectar del món exterior i reconnectar amb el teu cos i teu ésser. massatge Barcelona

Duració 60 minuts / Cost: €38,00 euros IVA inclos
més les tarifes de paypal = €39,70

KIroMASAJE Timeless (90′)

Un tractament sense presses que dura una hora i mitja per aconseguir un relax total. Com el Massatge zen, és un massatge antiestrès amb oli d’ametlles dolces i olis essencials calents que cauen gota a gota sobre el teu cos. Gaudiràs d’un descans extremadament agradable i d’una estimulació sensorial única i irrepetible.

Duració 90 minuts / Cost: €56,00 IVA inclos
més les tarifes de paypal = €58,35

Massatge Descontracturant (60′)

Lliurar d’aquests nusos amb un massatge profund i terapèutic. Aquest tipus de massatge es centra en la realineació de les capes més profundes dels músculs i el teixit connectiu. És especialment útil per a les zones crònicament tenses i contretes, com ara rigidesa de coll, rigidesa d’esquena i espatlles adolorides. És recomanat per a aquelles persones que prefereixen una pressió més forta i desitgen concentrar-se en les zones de tensió i dolor.

Duració: 60 minuts / Cost: €45,00 IVA inclos
més les tarifes de paypal = €46,90

Massatge Descontracturant (90′)

Més del mateix…

Duració: 90 minuts / Cost: €67,00 IVA inclos
més les tarifes de paypal = €69,70

Tractament de Reiki (60′)

Provinent del Japó, aquest tractament no és un massatge en si, sinó un treball energètic. Posant les mans en els set xacres del cos del pacient, el terapeuta treballa amb l’energia (el ki) que flueix pel cos desblocant i equilibrant l’energia.

Duració 60 minuts / Cost: €40,00 IVA inclos
més les tarifes de PayPal = €41,80

Tractament Pre-Massatge de Reiki, Massatge de peus o Massatge de Cap (30′)

Mitja hora de tractament abans de qualsevol massatge de 60 minuts, per afegir a qualsevol regal és ideal. Es realitza només com a complement d’un altre massatge. Es podrà triar el mateix dia de la visita entre reiki, massatge facial i de cap (que tracte també a les cervicals) o massatge de peus.

Duració 30 minuts addicionals / Cost: €20 euros addicionals IVA inclos
més les tarifes de PayPal €21,05

Per cada tractament comprat online s’envia un bó regal per correu electrònic per si es tracta d’un regal. No cal demanar-ho a part.
Es rebrà uns minuts després de la compra ja que ho fem manualment. Si tens pressa truca’ns i te l’enviarem el més aviat possible.
Si us plau, afegeix-nos kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per tal d’evitar que els nostres correus electrònics arribin a la teva carpeta de correu no desitjat o spam.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...


連絡

私たちは、今ではありませんが、あなたは私達に電子メールを送信することができ、我々は、できるだけ早くご連絡させていただきます。